Stichting Instandhouding Sint Jacobskerk Vlissingen

Voor minimaal € 25,– per jaar bent u donateur van de Stichting Instandhouding Sint Jacobskerk Vlissingen. Nieuwe donateurs worden verwelkomd met vrijkaarten voor het bezoeken van twee concerten van het Muziek Podium Zeeland in de Sint Jacobskerk.

De Stichting, opgericht op 29 maart 2005, heeft ten doel het mede instandhouden van het historische kerkgebouw en het bevorderen van de belangstelling voor dat monument. De Stichting zet zich in voor het verkrijgen van subsidies en fondsen ten behoeve van de hoge kosten van onderhoud van het gebouw. Tevens wil de Stichting donateurs werven die met een jaarlijkse bijdrage bereid zijn te helpen om de toekomst van het gebouw veilig te stellen.

Het rekeningnummer is: NL39RABO0109079248 t.n.v. Stichting Instandhouding Sint Jacobskerk, Vlissingen. De Stichting is een ANBI-goedgekeurde instelling.

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Na aanmelding neemt de stichting contact met u op.

Aanmelding donateur