Trouwen in de Sint Jacobskerk

Bijzondere trouwlocatie

De Sint Jacobskerk is door het Gemeentebestuur van Vlissingen aangemerkt als bijzondere trouwlocatie. De huwelijksvoltrekking door de ambtenaar van de burgerlijke stand in het gotisch interieur van de kerk geeft daaraan een bijzonder tintje. Een kerkelijke inzegening met uw eigen voorganger kan aansluitend aan de burgerlijke huwelijkssluiting volgen.

Faciliteiten

De kerk heeft een capaciteit van max. 900 personen. Ook voor evenementen van kleinere omvang leent de ruimte zich uitstekend. De huurder kan gebruik maken van het grote orgel (Flentrop), het koororgel (Slooff), het kistorgel (Klop) en de piano (Schimmel). De Evenementencommissie kan zorgen voor de door u gewenste facilitaire en technische voorzieningen. Het gebouw beschikt over een op de ruimte afgesteld podium dat bovendien aanmerkelijk vergroot kan worden. Uiteraard heeft de kerk een geluidsinstallatie, een prima verwarmingssysteem en sanitaire voorzieningen.