Evenementencommissie

Evenementencommissie van Stichting Instandhouding St.Jacobskerk Vlissingen.

De Evenementencommissie is een zelfstandig werkend onderdeel van de Stichting Instandhouding. De Evenementencommissie verhuurt het gebouw voor multi-culturele activiteiten zoals concerten, huwelijken, uitvaarten, recepties, enz.Met medewerking van ruim 100 vrijwilligers worden de voorwaarden voor de uitvoering van de activiteiten georganiseerd. De Evenementencie organiseert zelf geen concerten ed.

Het bestuur van de Evenementencommissie bestaat uit:

mevrouw Gerda van Leeuwen. Verhuur. gsvleeuwen@zeelandnet.nl

mevrouw Wilma Waters. Secretaris.

mevrouw Tony Schouwenaar-van Wendel de Joode (tijdelijk afwezig)

mevrouw Marijke Jumelet-Volmer. Namens Dagelijks bestuur Stichting Instandhouding. mavolmer@zeelandnet.nl

mevrouw Henny Bode. Facilitair.

de heer Arie de Reuver, penningmeester van de Evenementencie. adm.sjkv@zeelandnet.nl (tot 1 december 2018)

Voor alle contacten: evenementencie@sintjacobskerk.nl

Stuur een bericht en u krijgt antwoord!