Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Evenementencommissie

Evenementencommissie van Stichting Instandhouding St.Jacobskerk Vlissingen.

De Evenementencommissie is een zelfstandig werkend onderdeel van de Stichting Instandhouding. De Evenementencommissie verhuurt het gebouw voor multi-culturele activiteiten zoals concerten, huwelijken, uitvaarten, recepties, enz.Met medewerking van ruim 100 vrijwilligers worden de voorwaarden voor de uitvoering van de activiteiten georganiseerd. De Evenementencie organiseert zelf geen concerten ed.

Het bestuur van de Evenementencommissie bestaat uit:

mevrouw Riet Rauwe-Labrujere. Contactpersoon en secretaris. riwira@zeelandnet.nl

mevrouw Gerda van Leeuwen. Verhuur. gsvleeuwen@zeelandnet.nl

mevrouw Tony Schouwenaar-van Wendel de Joode (tijdelijk afwezig)

mevrouw Marijke Jumelet-Volmer. Namens Dagelijks bestuur Stichting Instandhouding. mavolmer@zeelandnet.nl

de heer Arie de Reuver, penningmeester van de Evenementencie. adm.sjkv@kpnmail.nl

Voor alle contacten: evenementencie@sintjacobskerk.nl

Stuur een bericht en u krijgt antwoord!

Komende evenementen

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone