Openstelling van de Sint Jacobskerk te Vlissingen, met bespeling van het orgel; optredens van Ankie Kaljouw/Jos Oreel (panfluit en orgel) om 12 uur en 15 uur; een optreden van het AMC-kamerkoor uit Amsterdam o.l.v. Vera Caland om 14 uur. ... MeerMinder

Open Monumentendag

september 9, 2017, 10:00am - september 9, 2017, 5:00pm

Middagpauzeconcert door Arno van Wijk, met werken van Johann Sebastian Bach, Jan Pietersz. Sweelinck en Albert de Klerk. ... MeerMinder

Orgelconcert

augustus 25, 2017, 12:00pm - augustus 25, 2017, 12:30pm

Concertbezoek bij de orgelbespeling van Jonathan Kooman. ... MeerMinder

Middagpauzeconcert door Jonathan Kooman uit Tiel, met werken van Scheidemann, Reincken, Bach en Krebs ... MeerMinder

Orgelconcert

augustus 18, 2017, 12:00pm - augustus 18, 2017, 12:30pm

Kort orgelconcert door Rien Balkende, musicus te Middelburg, met op het programma o.a. de grote koraalfantasie van Max Reger (1873-1916) over het lied "Ein feste Burg ist unser Gott" - Reformatiejaar. ... MeerMinder

Orgelconcert Rien Balkenende

augustus 11, 2017, 12:00pm - augustus 11, 2017, 12:30pm

Stichting

Stichting Instandhouding Sint Jacobskerk Vlissingen

De Stichting, opgericht op 29 maart 2005, heeft ten doel het mede instandhouden van het historische kerkgebouw en het bevorderen van de belangstelling voor dat monument.

De Stichting zet zich in voor het verkrijgen van subsidies en fondsen ten behoeve van de hoge kosten van onderhoud van het gebouw. Tevens wil de Stichting donateurs werven die met een jaarlijkse bijdrage bereid zijn te helpen om de toekomst van het gebouw veilig te stellen.

Door overschrijving van minimaal € 15,– per jaar bent u donateur van de stichting.

Nieuwe donateurs van de Stichting worden verwelkomd met vrijkaarten voor het bezoeken van twee concerten van het Muziek Podium Zeeland in de Sint Jacobskerk.

Het rekeningnummer is: NL39RABO0109079248 t.n.v. Stichting Instandhouding Sint Jacobskerk, Vlissingen. U kunt zich aanmelden per e-mail: evenementencie@sintjacobskerk.nl.

De Stichting is een ANBI-goedgekeurde instelling. Klik voor de details: hier.