Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Stichting

Stichting Instandhouding Sint Jacobskerk Vlissingen

De Stichting, opgericht op 29 maart 2005, heeft ten doel het mede instandhouden van het historische kerkgebouw en het bevorderen van de belangstelling voor dat monument.

De Stichting zet zich in voor het verkrijgen van subsidies en fondsen ten behoeve van de hoge kosten van onderhoud van het gebouw. Tevens wil de Stichting donateurs werven die met een jaarlijkse bijdrage bereid zijn te helpen om de toekomst van het gebouw veilig te stellen.

Door overschrijving van minimaal € 15,– per jaar bent u donateur van de stichting.

Nieuwe donateurs van de Stichting worden verwelkomd met vrijkaarten voor het bezoeken van twee concerten van het Muziek Podium Zeeland in de Sint Jacobskerk.

Het rekeningnummer is: NL39RABO0109079248 t.n.v. Stichting Instandhouding Sint Jacobskerk, Vlissingen. U kunt zich aanmelden per e-mail: evenementencie@sintjacobskerk.nl.

De Stichting is een ANBI-goedgekeurde instelling. Klik voor de details: hier.

Komende evenementen

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone