Bachconcert door Aart Bergwerff, organist van de Grote Kerk te Breda. Op het programma uitsluitend composities van Johann Sebastian Bach. ... MeerMinder

juli 28, 2017, 12:00pm - juli 28, 2017, 12:30pm

Orgelbespeling door Steven Knieriem, aanstormend orgeltalent uit Goes, met werken van Lübeck, Vierne, Fauré en Reger. ... MeerMinder

juli 21, 2017, 12:00pm - juli 21, 2017, 12:30pm

Orgelconcert met muziek rond de Franse Revolutie. Toegang gratis ... MeerMinder

Orgelconcert door Jos Vogel

juli 14, 2017, 12:00pm - juli 14, 2017, 12:30pm

Orgelconcert met muziek rond de Franse Revolutie. Toegang gratis

Middagpauze concert door Vincent de Ridder, organist van de Hervormde Kerk te Arnemuiden. Op het programma werken van Vierne, Bach en Buxtehude. ... MeerMinder

juli 7, 2017, 12:00pm - juli 7, 2017, 12:30pm

Concert ter gelegenheid van het afscheid van Daan Manneke, als dirigent van Capella Breda, met medewerking van Jos Vogel, organist. Op het programma werken van Bach, Sweelinck, Pärt en Manneke. Toegang € 15,-/12,- ... MeerMinder

Concert door Capella Breda olv Daan Manneke, Jos Vogel, orgel

juli 1, 2017, 8:00pm - juli 1, 2017, 10:00pm

Stichting

Stichting Instandhouding Sint Jacobskerk Vlissingen

De Stichting, opgericht op 29 maart 2005, heeft ten doel het mede instandhouden van het historische kerkgebouw en het bevorderen van de belangstelling voor dat monument.

De Stichting zet zich in voor het verkrijgen van subsidies en fondsen ten behoeve van de hoge kosten van onderhoud van het gebouw. Tevens wil de Stichting donateurs werven die met een jaarlijkse bijdrage bereid zijn te helpen om de toekomst van het gebouw veilig te stellen.

Door overschrijving van minimaal € 15,– per jaar bent u donateur van de stichting.

Nieuwe donateurs van de Stichting worden verwelkomd met vrijkaarten voor het bezoeken van twee concerten van het Muziek Podium Zeeland in de Sint Jacobskerk.

Het rekeningnummer is: NL39RABO0109079248 t.n.v. Stichting Instandhouding Sint Jacobskerk, Vlissingen. U kunt zich aanmelden per e-mail: info@sintjacobskerk.nl .

De Stichting is een ANBI-goedgekeurde instelling. Klik voor de details: hier.