Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Verhuur

Na de laatste restauratieperiode is het gebouw geoutilleerd voor het houden van evenementen, zoals muziekuitvoeringen en repetities, radio-/TV-/CD-opnamen, lezingen, symposia en andere bijeenkomsten, ontvangsten en tentoonstellingen.

Bijzondere trouwlocatie.
De Sint Jacobskerk is door het Gemeentebestuur van Vlissingen aangemerkt als bijzondere trouwlocatie. De huwelijksvoltrekking door de ambtenaar van de burgerlijke stand in het gotisch interieur van de kerk geeft daaraan een bijzonder tintje.
Een kerkelijke inzegening met uw eigen voorganger kan aansluitend aan de burgerlijke huwelijks-sluiting volgen.

Uitvaartlocatie.
De kerk is uitermate geschikt als uitvaartlocatie. Faciliteiten voor afscheid en condoleance.

Faciliteiten:
De kerk heeft een capaciteit van max. 900 personen. Ook voor evenementen van kleinere omvang leent de ruimte zich uitstekend. De huurder kan gebruik maken van het grote orgel (Flentrop), het koororgel (Slooff), het kistorgel (Klop) en de piano (Schimmel). De Evenementencommissie kan zorgen voor de door u gewenste facilitaire en technische voorzieningen. Het gebouw beschikt over een op de ruimte afgesteld podium dat bovendien aanmerkelijk vergroot kan worden. Uiteraard heeft de kerk een geluidsinstallatie, een prima verwarmingssysteem en sanitaire voorzieningen.

In de kerk is een AED (Automatische Externe Defibrillator) aanwezig. Een aantal medewerkers en vrijwilligers heeft een opleiding gekregen om dit apparaat te kunnen bedienen. Ook onze BHV-ers hebben deze cursus gevolgd.

Alle inlichtingen over huurvoorwaarden en huurtarieven zijn verkrijgbaar via: Gerda van Leeuwen gsvleeuwen@zeelandnet.nl of 0625032498

Komende evenementen

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone