Benefietconcert voor Stichting Oorlogsjaren Vlissingen

Datum: 10/03/2018 (za)

Ten bate van de Stichting Oorlogsjaren in Vlissingen verzorgt de Marinierskapel op zaterdagavond 10 maart, aanvang 20.00 uur, een openbaar concert in de Sint-Jacobskerk, Oude Markt 2 te Vlissingen. De kapel zal hierbij geleid worden door de Zweedse gastdirigent Per-Otto Johansson. Op het programma staat licht klassiek repertoire waaronder een hommage aan de 100 jaar geleden geboren Amerikaanse componist Bernstein.
De organisatie is in handen van Koninklijke Harmonie “Ons Genoegen” .