Openstelling van de Sint Jacobskerk te Vlissingen, met bespeling van het orgel; optredens van Ankie Kaljouw/Jos Oreel (panfluit en orgel) om 12 uur en 15 uur; een optreden van het AMC-kamerkoor uit Amsterdam o.l.v. Vera Caland om 14 uur. ... MeerMinder

Open Monumentendag

september 9, 2017, 10:00am - september 9, 2017, 5:00pm

Middagpauzeconcert door Arno van Wijk, met werken van Johann Sebastian Bach, Jan Pietersz. Sweelinck en Albert de Klerk. ... MeerMinder

Orgelconcert

augustus 25, 2017, 12:00pm - augustus 25, 2017, 12:30pm

Concertbezoek bij de orgelbespeling van Jonathan Kooman. ... MeerMinder

Middagpauzeconcert door Jonathan Kooman uit Tiel, met werken van Scheidemann, Reincken, Bach en Krebs ... MeerMinder

Orgelconcert

augustus 18, 2017, 12:00pm - augustus 18, 2017, 12:30pm

Duo Raphael Wallfisch (cello) & John York (piano) (MuziekPodium Zeeland)

Datum: 22/04/2017 (za)

met werk van Beethoven, Schumann, Franck en Bach

De Engelsman Raphael Wallfisch behoort op cello-gebied tot de wereldtop. Op zijn vierentwintigste won hij de Gaspar Cassadó International Cello Competition in Florence. Daarna volgde een internationale carriere van allure, waarbij er bij niet de minste orkesten gespeeld werd als de London Philharmonic, BBC Symphony, Leipzig Gewandhaus, Westdeutscher Rundfunk en de Los Angeles Philharmonic. Zijn discografie is indrukwekkend op prominente labels als EMI, Chandos, Naxos en Nimbus. Toonaangevende Britse componisten als Sir Peter Maxwell Davies, James MacMillan, Roger Smalley, Giles Swayne en John Tavener hebben speciaal voor Wallfisch werken geschreven.

meer info en kaarten