Middagpauzeconcert door Arno van Wijk, met werken van Johann Sebastian Bach, Jan Pietersz. Sweelinck en Albert de Klerk. ... MeerMinder

Orgelconcert

augustus 25, 2017, 12:00pm - augustus 25, 2017, 12:30pm

Concertbezoek bij de orgelbespeling van Jonathan Kooman. ... MeerMinder

Middagpauzeconcert door Jonathan Kooman uit Tiel, met werken van Scheidemann, Reincken, Bach en Krebs ... MeerMinder

Orgelconcert

augustus 18, 2017, 12:00pm - augustus 18, 2017, 12:30pm

Kort orgelconcert door Rien Balkende, musicus te Middelburg, met op het programma o.a. de grote koraalfantasie van Max Reger (1873-1916) over het lied "Ein feste Burg ist unser Gott" - Reformatiejaar. ... MeerMinder

Orgelconcert Rien Balkenende

augustus 11, 2017, 12:00pm - augustus 11, 2017, 12:30pm

Sietze de Vries (organist te Groningen) verzorgt een middagpauzeconcert in de Sint Jacobskerk van Vlissingen, met werken van Dieterich Buxtehude (Lutherkoralen) en een improvisatie op "Ein Feste Burg is unser Gott" ... MeerMinder

Orgelconcert door Sietze de Vries

augustus 4, 2017, 12:00pm - augustus 4, 2017, 12:30pm

Duo Raphael Wallfisch (cello) & John York (piano) (MuziekPodium Zeeland)

Datum: 22/04/2017 (za)

met werk van Beethoven, Schumann, Franck en Bach

De Engelsman Raphael Wallfisch behoort op cello-gebied tot de wereldtop. Op zijn vierentwintigste won hij de Gaspar Cassadó International Cello Competition in Florence. Daarna volgde een internationale carriere van allure, waarbij er bij niet de minste orkesten gespeeld werd als de London Philharmonic, BBC Symphony, Leipzig Gewandhaus, Westdeutscher Rundfunk en de Los Angeles Philharmonic. Zijn discografie is indrukwekkend op prominente labels als EMI, Chandos, Naxos en Nimbus. Toonaangevende Britse componisten als Sir Peter Maxwell Davies, James MacMillan, Roger Smalley, Giles Swayne en John Tavener hebben speciaal voor Wallfisch werken geschreven.

meer info en kaarten