Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

H.M. van Randwijklezing 2019

Datum: 05/05/2019 (zo)

H.M. Van Randwijklezing 2019

De H.M. Van Randwijklezing wordt uitgesproken door: Lilian Gonçalves-Ho Kang You; juriste en mensenrechtenactiviste.

Zondag 5 mei, Sint Jacobskerk te Vlissingen (Oude Markt 2)

11.30 uur deuren open, 12.00 uur start lezing

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

U wordt gevraagd om uw ticket te tonen bij de ingang van het evenement. Dit mag, op geprint op papier of digitaal op uw telefoontoestel.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Parkeren is slechts beperkt mogelijk op het terrein aan de Koningsweg (gratis), de WillemRuysstraat (gratis), de Kenau Hasselaarstraat of parkeergarages Scheldeplein en De Fonteyne (beiden betaald). Kom dus met de fiets of het openbaar vervoer indien mogelijk.

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?

Indien u niet in de gelegenheid bent om gebruik te maken van uw bestelde tickets, mag u uw tickets overdragen aan een ander, graag verneemt de organisatie hier bericht van.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Veel vragen worden beantwoord op onze website www.bevrijdingsfestivalzeeland.nl.

Mocht u er niet uit komen dan kunt u per email contact opnemen met Irene Haegens via support@cultuurwerf.nl