Jazz in kerk

Datum: 16/09/2018 (zo)

Na het fantastische feest, van vorig jaar in de St. Jacobskerk, zijn we ook in 2018 weer van plan “Jazz in de kerk” te organiseren op zondag 16 september in Vlissingen. Omdat The Revivalists al eerder in Domburg hebben bewezen een (kleinere) kerk op z’n kop te kunnen zetten, gaan ze het dit jaar in de Sint Jacobskerk in Vlissingen doen.

Hun unieke stijl van o.a. ‘vintage’ Jazz en Gospel maakt stilzitten onmogelijk! Frontman Johnny Boston (sax), overigens een gelovig man, heeft een enorme staat van dienst, voeg daar de prachtige locatie en de energie van The Revivalists aan toe en… ach, luister en kijk maar gewoon!

Voorganger is Wim Jansen (1950), predikant voor de  vrijzinnige vleugel van de Protestantse Kerk Nederland. Thema van deze (swingende) kerkdienst is dan ook: Jazz is vrijheid! Meer weten over Wim Jansen? Kijk dan op www.wimjansen.nu