Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.

Kom meezingen in Vlissingen!

Datum: 16/05/2018 (wo)

Belangrijk: Wijziging in reserveren Nederland Zingt-opnames
Wat zijn we blij met de grote belangstelling voor onze evenementen! In het afgelopen jaar was er zelfs zoveel belangstelling voor de tv-opnames, dat wij regelmatig mensen moesten teleurstellen. Omdat wij zoveel mogelijk mensen de kans willen geven om een opname van Nederland Zingt bij te wonen, kun je vanaf januari 2018 kaarten bestellen voor maximaal twee opnames per seizoen. Kortom: je kunt aanwezig zijn bij 2 opnames in het voorjaar en 2 opnames in het najaar. Zo maken we er met elkaar een mooi nieuw jaar van, waarin het bezoeken van een tv-opname van Nederland Zingt voor iedereen bereikbaar is! (De Nederland Zingt Dag is een uitzondering; ook als je dit seizoen al twee tv-opnames hebt bezocht, kun je hierbij aanwezig zijn).

Adres: Oude Markt 2, 4381 HK Vlissingen

Je bent van harte welkom om een avond bij te wonen. Wij verzoeken je vriendelijk om uiterlijk 19.15 uur aanwezig te zijn. De deuren van de kerk gaan open vanaf 18.45 uur. De opnames duren tot circa 22.00 uur.

Komende evenementen