1 years ago

Nieuwjaarsconcert Koninklijke Harmonie “Ons Genoegen”

Datum: 12/01/2019 (za)

Je voorstellen dat je een avond in Afrika bent? Dat kan.

Op zaterdag 12 januari 2019 geeft de Koninklijk Harmonie Ons Genoegen uit Vlissingen haar Nieuwjaarsconcert in de Sint Jacobskerk. Het thema is Afrika. Op deze avond wordt er afwisselende muziek gespeeld uit Afrika met onder andere Out of Africa, Baby Elephant Walk, The Lion King. Naast de Harmonie hebben we als gast de Afrikaanse percussiegroep Djembé Defi. Zij staan voor plezier, passie, flexibiliteit en creativiteit. Het belooft weer een veelzijdige, muzikale en kleurrijke avond te worden!  Of u stil  kunt zitten? Dat betwijfelen we.

Afrikaanse Percussiegroep Djembé Defi

Koko Lawson is de oprichter van Djembé Défi. Hij bracht z’n muzikale roots mee naar Nederland om hier full time zijn geliefde muziek te delen met wie maar wil. Dat muziek mensen samenbrengt, verbroedert en verbindt weet Koko als geen ander en dat is precies waar zijn passie ligt! Hij geeft altijd alles! Samen met bevriende collega’s, allemaal professionele Afrikaanse muzikanten, wordt er in hun kleurrijke kostuums een spetterende show neer gezet. Er worden verschillende instrumenten gebruikt zoals de djembé, talking drum, doun-doun. Met dans en zang en hun ongekende energie wordt u meegenomen naar Afrika. Er wordt gezorgd voor een spektakel!!

De Koninklijke Harmonie Ons Genoegen staat onder leiding van dirigent Arian de Visser. Het repertoire is iedere keer weer zeer divers. We willen voor zowel de orkestleden als de toehoorder een programma samenstellen dat verrassend en uitdagend is.

Het nieuwjaarsconcert van het Harmonieorkest is:

Waar                         : Sint Jacobskerk Vlissingen

Wanneer                  : zaterdag 12 januari 2019

Aanvang                    : 19.30 uur, kerk open 18.45 uur

Toegangsprijs           : € 14,00

Voorverkoop            : € 12,50

Bestellen

Stuur een bericht naar khog@zeelandnet.nl .Vermeld hoeveel kaarten u wilt bestellen en waar wij de factuur en naar toe sturen. Telefonisch kan ook naar nummer 06-27198829.