Nieuwjaarsconcert Zeeuws Orkest met Yentl en de Boer

Datum: 11/01/2019 (vr)

Het belooft weer een avond te worden die u niet mag missen. Yentl en De Boer treden op met het orkest. Een Nederlands muzikaal-absurdistisch cabaret duo bestaande uit Yentl Schieman en Christine de Boer.

Jong Zeeuws talent is dit keer Anna May van der Feen, fluit. Zij speelt het concertino voor fluit en orkest van Cécile Chaminade. De compositie uit 1902 was oorspronkelijk voor fluit en piano.

Natuurlijk speelt het orkest ook werken van Strauss. Te horen zijn de Ouverture van de Zigeunerbaron, An Die Schönen Blauen Donau, en Auf der Jagd. Van Dvorák speelt het orkest de Slavische dans nr. 8.

Meer info:http://zeeuwsorkest.nl/nieuwjaarsconcert-met-yentl-en-de-boer-11-januari-vlissingen/