Openstelling van de Sint Jacobskerk te Vlissingen, met bespeling van het orgel; optredens van Ankie Kaljouw/Jos Oreel (panfluit en orgel) om 12 uur en 15 uur; een optreden van het AMC-kamerkoor uit Amsterdam o.l.v. Vera Caland om 14 uur. ... MeerMinder

Open Monumentendag

september 9, 2017, 10:00am - september 9, 2017, 5:00pm

Middagpauzeconcert door Arno van Wijk, met werken van Johann Sebastian Bach, Jan Pietersz. Sweelinck en Albert de Klerk. ... MeerMinder

Orgelconcert

augustus 25, 2017, 12:00pm - augustus 25, 2017, 12:30pm

Concertbezoek bij de orgelbespeling van Jonathan Kooman. ... MeerMinder

Middagpauzeconcert door Jonathan Kooman uit Tiel, met werken van Scheidemann, Reincken, Bach en Krebs ... MeerMinder

Orgelconcert

augustus 18, 2017, 12:00pm - augustus 18, 2017, 12:30pm

Tetraktys

Datum: 22/10/2017 (zo)

[i.s.m. het Netwerk Oude Muziek] Kees Boeke, de naar Toscane uitgeweken blokfluitist, vedelspeler en onderzoeker, verkent met zijn ensemble Tetraktys de wondere muzikale wereld in de overgang van late middeleeuwen naar vroege renaissance. Op het programma staan verfijnde amoureuze ballades en virelais van Matteo da Perugia, de eerste cantor (!) van de prestigieuze Dom van Milaan. De componist is een representant van de zogenaamde “Ars subtilior”, een stijl gekenmerkt door ritmische complexiteit en radicale polyfonie, vaak geassocieerd met het pauselijk hof in Avignon.

meer info:http:http://www.muziekpodiumzeeland.nl/programma/tetraktys