Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Korenmiddag

Datum: 26/05/2018 (za)

De VOV heeft het initiatief genomen voor een korenmiddag in de Sint Jacobskerk.

Gastkoor op deze middag is de Christelijke Oratorium Vereniging Te Deum Laudamus uit Kapelle

De middag wordt geopend door de vaste bespeler van het grote orgel van de Sint Jacobskerk: Jos Vogel.. Hij is ook onze vaste begeleider.

Daarna brengt het koor van de VOV werken van Vivaldi, Haydn, Mendelssohn en Rutter.

Na de pauze opent Tonnie Nijsse, de vaste begeleider van de COV Te Deum Laudamus, op het grote orgel.

En vervolgens brengt de COV Te Deum Laudamus werken van Purcell, Händel, Stanford, Rutter en Balfour.

De koren staan onder leiding van hun beider dirigent Pim Overduin.

De entree bedraagt € 5,00  voor > 18 jaar, € 2,50 voor 13 – 18 jaar, en de toegang voor kinderen t/m 12 jaar is gratis.

De kerkdeuren gaan om 14.30 uur open.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de leden van beide koren en aan de ingang van de kerk.

Wij hopen u te mogen verwelkomen.

Voor meer info, zie onze website: www.vlissingse-oratoriumvereniging.nl

Komende evenementen