Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

OP REIS MET URKER MANS FORMATIE

Datum: 07/07/2018 (za)

Op zaterdag 7 juli 2018 komt de Urker MANS Formatie opnieuw naar de kustplaats Vlissingen voor een concert in de Sint Jacobskerk. Het repertoire bestaat uit liederen rondom het thema ‘OP REIS.’ Te denken valt aan geestelijke liederen zoals: ‘Is uw paspoort getekend, Get on Board en Coming home.’ Daarnaast zingen ze bekende klassieke werken, spirituals en populaire muziek. Het thema heeft ook betrekking op de reislust van de groep. Niet alleen binnen Nederland reizen ze van noord naar zuid maar ook in Canada waar zij dit jaar een tweede tournee maken. De mannen zingen in traditionele Urker kleding onder leiding van de gedreven dirigent Martin Mans. Aan het orgel en de vleugel zit Mark Brandwijk die bovendien een improvisatie verzorgt. Martin en Mark zijn uitstekend op elkaar ingespeeld wat resulteert in een gestroomlijnd programma. Elke zanger heeft een solo waardoor hun individuele stemmen goed tot hun recht komen. Twee van hen bespelen, naast hun zang, een taragot en een altviool wat het programma nog een extra dimensie geeft. Een zomerconcert van de Urker MANS Formatie staat garant voor enkele uren ontspannen genieten van koor- en solozang en instrumentale muziek.

Toegang        : € 17,50. Online en bij reservering € 16,-. Kinderen t/m 11 jaar € 5,-.

ANBO/KBO/PCOB-leden betalen op vertoon van de lidmaatschapspas € 13,-.

Reserveren   : www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06 – 25 39 19 03.

Voorverkoop van kaarten bij: VVV-Vlissingen, Spuistraat 46, Vlissingen.

URKER MANS FORMATIE

Deze zanggroep is in 2012 met haar optredens begonnen. Een serie zomer- en kerstconcerten maakt elk jaar deel uit van het programma. De zomeravonden zijn luchtig van karakter en er is ruimte voor een vrolijke noot. De luisteraars worden aan het einde nog meer bij het optreden betrokken en uitgenodigd om op het podium mee te zingen. De zangers hebben veel podiumervaring en zijn semiprofessioneel of professioneel. De solo’s van de individuele zangers bevestigen hun zangkwaliteit. Vorige zomer traden ze op in Canada waar ze een goede indruk hebben achter gelaten. In het najaar gaan zij op hun tweede tournee waar zij alsmede de Canadese luisteraars zich erg op verheugen.

Deze zomer rolt een nieuw verzamelalbum van de pers. Titels van de geliefde maar uitverkochte cd ‘Kracht’ maken hier onder andere deel van uit. Naast de cd ‘MORGEN’, staat de unieke DVD ‘Geloof, hoop en liefde’ in de belangstelling. Hierop zingen de zangers hun solo’s en geven ze een interview. De beelden zijn gemaakt in het Zuiderzeemuseum.

Komende evenementen

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone