Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Expositie “Licht !”

Dit zomerseizoen vult de Middelburgse schilder Frans van der Hagen de twee zuiderkapellen met 12 van zijn werken . Hij heeft er de titel “Licht !” aan gegeven.

Frans (1951) is geboren in Axel maar kwam in 1970 naar Middelburg. Hij is autodidact, volgde de nodige cursussen in Vlissingen en Middelburg. Momenteel krijgt hij les van Jo Dumon Tak.

Zijn werk bestaat vooral uit schilderijen in olieverf op doek. De laatste tijd zoekt hij zijn onderwerpen op Walcheren. Sinds 2010 werkt hij mee als co-schilder bij Panorama Walcheren.

Exposities onder meer bij Total, Gasthuis, Polderhuis Westkapelle en Panorama Walcheren.

Hij heeft dit jaar de schildersuitdaging “kerktoren van Oostkapelle” gewonnen en kreeg een eervolle vermelding bij de Domburgse schildersweek.

Voor openingstijden en -datums van de kerk zie “openstelling”.

Nog geen commentaren