Bachconcert door Aart Bergwerff, organist van de Grote Kerk te Breda. Op het programma uitsluitend composities van Johann Sebastian Bach. ... MeerMinder

juli 28, 2017, 12:00pm - juli 28, 2017, 12:30pm

Orgelbespeling door Steven Knieriem, aanstormend orgeltalent uit Goes, met werken van Lübeck, Vierne, Fauré en Reger. ... MeerMinder

juli 21, 2017, 12:00pm - juli 21, 2017, 12:30pm

Orgelconcert met muziek rond de Franse Revolutie. Toegang gratis ... MeerMinder

Orgelconcert door Jos Vogel

juli 14, 2017, 12:00pm - juli 14, 2017, 12:30pm

Orgelconcert met muziek rond de Franse Revolutie. Toegang gratis

Middagpauze concert door Vincent de Ridder, organist van de Hervormde Kerk te Arnemuiden. Op het programma werken van Vierne, Bach en Buxtehude. ... MeerMinder

juli 7, 2017, 12:00pm - juli 7, 2017, 12:30pm

Concert ter gelegenheid van het afscheid van Daan Manneke, als dirigent van Capella Breda, met medewerking van Jos Vogel, organist. Op het programma werken van Bach, Sweelinck, Pärt en Manneke. Toegang € 15,-/12,- ... MeerMinder

Concert door Capella Breda olv Daan Manneke, Jos Vogel, orgel

juli 1, 2017, 8:00pm - juli 1, 2017, 10:00pm

Frans Naereboutprijs voor “De Organisatie van het jaar 2016”

Uit handen van burgemeester Bas van den Tillaar gesecondeerd door wethouder Albert Vader ontving de Evenementencommissie van de Stichting Instandhouding St.Jacobskerk Vlissingen de Frans Naereboutprijs voor “De Organisatie van het jaar 2016”. De prijs is een waardering van de gemeente Vlissingen voor het werk dat de vrijwilligers van de Evenementencie doen voor de instandhouding van het historische gebouw en de niet meer weg te denken bijdrage aan het culturele leven van Vlissingen.

De prijs bestaat uit een bronzen wissel trofee: een beeldje van Frans Naerebout en een  oorkonde.

20161207_211743_resized_1

1 commentaar

1. Wim Heijstek Wim Heijstek
    9 december 2016

Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs. Een terechte waardering voor jullie inzet voor cultuur en monument!