Openstelling van de Sint Jacobskerk te Vlissingen, met bespeling van het orgel; optredens van Ankie Kaljouw/Jos Oreel (panfluit en orgel) om 12 uur en 15 uur; een optreden van het AMC-kamerkoor uit Amsterdam o.l.v. Vera Caland om 14 uur. ... MeerMinder

Open Monumentendag

september 9, 2017, 10:00am - september 9, 2017, 5:00pm

Middagpauzeconcert door Arno van Wijk, met werken van Johann Sebastian Bach, Jan Pietersz. Sweelinck en Albert de Klerk. ... MeerMinder

Orgelconcert

augustus 25, 2017, 12:00pm - augustus 25, 2017, 12:30pm

Concertbezoek bij de orgelbespeling van Jonathan Kooman. ... MeerMinder

Middagpauzeconcert door Jonathan Kooman uit Tiel, met werken van Scheidemann, Reincken, Bach en Krebs ... MeerMinder

Orgelconcert

augustus 18, 2017, 12:00pm - augustus 18, 2017, 12:30pm

Kort orgelconcert door Rien Balkende, musicus te Middelburg, met op het programma o.a. de grote koraalfantasie van Max Reger (1873-1916) over het lied "Ein feste Burg ist unser Gott" - Reformatiejaar. ... MeerMinder

Orgelconcert Rien Balkenende

augustus 11, 2017, 12:00pm - augustus 11, 2017, 12:30pm

Frans Naereboutprijs voor “De Organisatie van het jaar 2016”

Uit handen van burgemeester Bas van den Tillaar gesecondeerd door wethouder Albert Vader ontving de Evenementencommissie van de Stichting Instandhouding St.Jacobskerk Vlissingen de Frans Naereboutprijs voor “De Organisatie van het jaar 2016”. De prijs is een waardering van de gemeente Vlissingen voor het werk dat de vrijwilligers van de Evenementencie doen voor de instandhouding van het historische gebouw en de niet meer weg te denken bijdrage aan het culturele leven van Vlissingen.

De prijs bestaat uit een bronzen wissel trofee: een beeldje van Frans Naerebout en een  oorkonde.

20161207_211743_resized_1

1 commentaar

1. Wim Heijstek Wim Heijstek
    9 december 2016

Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs. Een terechte waardering voor jullie inzet voor cultuur en monument!