Bachconcert door Aart Bergwerff, organist van de Grote Kerk te Breda. Op het programma uitsluitend composities van Johann Sebastian Bach. ... MeerMinder

juli 28, 2017, 12:00pm - juli 28, 2017, 12:30pm

Orgelbespeling door Steven Knieriem, aanstormend orgeltalent uit Goes, met werken van Lübeck, Vierne, Fauré en Reger. ... MeerMinder

juli 21, 2017, 12:00pm - juli 21, 2017, 12:30pm

Orgelconcert met muziek rond de Franse Revolutie. Toegang gratis ... MeerMinder

Orgelconcert door Jos Vogel

juli 14, 2017, 12:00pm - juli 14, 2017, 12:30pm

Orgelconcert met muziek rond de Franse Revolutie. Toegang gratis

Middagpauze concert door Vincent de Ridder, organist van de Hervormde Kerk te Arnemuiden. Op het programma werken van Vierne, Bach en Buxtehude. ... MeerMinder

juli 7, 2017, 12:00pm - juli 7, 2017, 12:30pm

Concert ter gelegenheid van het afscheid van Daan Manneke, als dirigent van Capella Breda, met medewerking van Jos Vogel, organist. Op het programma werken van Bach, Sweelinck, Pärt en Manneke. Toegang € 15,-/12,- ... MeerMinder

Concert door Capella Breda olv Daan Manneke, Jos Vogel, orgel

juli 1, 2017, 8:00pm - juli 1, 2017, 10:00pm

Vrijwilligers gezocht.

20160910_114558Op de Open Monumentendag van zaterdag 10 september 2016 werd door het bestuur van de Stichting Instandhouding Sint Jacobskerk een banner gepresenteerd met daarop een mooie foto van de uitgelichte Sint Jacobstoren, gemaakt door Tim Adriaanse.

folder1Tevens bracht het bestuur een kleurenfolder uit ter gelegenheid van de start van een actie om vrijwilligers te werven voor diverse functies binnen de Evenementencommissie. Daarop is de volgende tekst vermeld:

“Voor de Evenementencommissie van de Stichting Instandhouding St.Jacobskerk zoeken wij enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om met ons mee te werken. Wij verhuren het oudste en mooiste monument van Vlissingen voor o.a. evenementen en concerten. De opbrengst van verhuur en catering is bestemd voor het onderhoud van het ruim 700 jaar oude gebouw. Er werken ongeveer 100 vrijwilligers mee.

Informatie:

Voor culturele events en concerten

Wat wij zoeken:

• Helpen met inrichten voor evenementen
  • Ondersteunen met horecataken
  • Iemand die de verhuur wil regelen
  • Die in overleg met de huurder een draaiboek maakt voor bijv. een concert en verant- woordelijkheid draagt voor een goed verloop
  • Die de website wil beheren
  • Bestuurlijke taken
  • Ontvangen van gasten tijdens de wekelijkse openstelling van het gebouw

Wat verwachten wij:

• Samen willen werken
  • Minimaal 1 keer per 6 weken beschikbaar zijn (soms vaker maar altijd in overleg)
  • Gevoel voor de doelstelling: het behoud van het monument
  • Zich als een goede gastheer of gastvrouw gedragen

Wat bieden wij:

• Een enthousiast team
  • Inwerkperiode
  • Bijwonen van evenementen/concerten waar men aan meewerkt
  • Enthousiaste reacties van gebruikers en bezoekers op onze gastvrijheid en verzorging
  • Toegang tot aangewezen concerten
  • Dus vooral leuk voor muziekliefhebbers

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Contactpersoon: mevrouw Riet Rauwe.
Tel: 0118465821 of mail: riwira@zeelandnet.nl”

Nog geen commentaren