Datum: zaterdag 26 oktober 2019

Officiële herdenking van de Slag om de Schelde / bevrijding van Vlissingen en van de koopvaardij-slachtoffers in de Sint Jacobskerk

Datum: 26 oktober 2019

Tijd: 10.00 uur

Organisator: Gemeente Vlissingen

Meer informatie: www.vlissingen.nl/75

De officiële herdenking van de Slag om de Schelde en de bevrijding van Vlissingen dit jaar op 26 oktober 2019 inde historische Sint Jacobskerk. Het programma biedt muziek, toespraken en kransleggingen. De herdenking van de koopvaardijslachtoffers is ook onderdeel van het programma. Na afloop van de bijeenkomst in de Sint Jacobskerk is er een korte ceremonie op Uncle Beach.

Herdenkingsconcert 75 jaar Slag om de Schelde

Datum:  26 oktober 2019

Tijd: 19.30 uur

Locatie:  Sint Jacobskerk te Vlissingen

Organisator: Scheldeloodsenkoor in samenwerking met de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen.Meer informatie: www.scheldeloodsenkoor.nl

Op de avond van de officiële herdenkingsdag organiseert het Scheldeloodsenkoor in samenwerking met de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen een speciaal herdenkingsconcert in de Sint Jacobskerk te Vlissingen.

Bekijk de volledige agenda