maandag 28 oktober 2019

Reserveren Sint Jacobskerk nog makkelijker

Per 1 november 2019 is de nieuwe website van de Stichting Instandhouding Sint Jacobskerk in Vlissingen www.sintjacobskerk.nl live. Naast dat de bestaande informatie over dit historische kerkgebouw en de evenementenagenda in een nieuw jasje zijn gestoken, is er ook een reserveringsmodule toegevoegd. Als belangstellende kunt u hiermee snel zien of de Sint Jacobskerk op de door u gewenste datum nog beschikbaar is en welke andere evenementen er in die periode georganiseerd worden.

Concert of huwelijk
De Sint Jacobskerk is te huren voor een evenement, concert of congres, maar bijvoorbeeld ook voor kerkelijke en niet-kerkelijke huwelijken. Het monumentale gebouw is door de gemeente Vlissingen aangemerkt als bijzondere trouwlocatie. Het goed verwarmde gebouw biedt 750 zitplaatsen. Er is standaard een podium aanwezig, dat naar wens ook uitgebreid kan worden. De Sint Jacobskerk biedt de mogelijkheid om radio-, tv- of dvd-opnames te maken van het evenement. Ook de catering kan in overleg geregeld worden.

Snel reserveren
In de overzichtelijke kalender staat welke data nog beschikbaar zijn. Op  dezelfde pagina kan ook direct een optie op een datum genomen worden. De Sint Jacobskerk is per dag of per dagdeel te huur. Bij het reserveren van de datum ontvangt u informatie over de prijzen en de voorwaarden.