Trouwen in de Sint Jacobskerk

Bijzondere trouwlocatie

De Sint Jacobskerk is door het Gemeentebestuur van Vlissingen aangemerkt als bijzondere trouwlocatie. De huwelijksvoltrekking door de ambtenaar van de burgerlijke stand in het gotisch interieur van de kerk geeft een bijzonder tintje aan deze speciale gebeurtenis. Een kerkelijke inzegening met uw eigen voorganger kan aansluitend aan de burgerlijke huwelijkssluiting volgen.

Meer informatie over trouwen in de gemeente Vlissingen vindt u op deze website.

Wilt u meer informatie over de kosten of de voorwaarden van trouwen in de Sint Jacobskerk? Stuur dan een mail naar evenementencie@sintjacobskerk.nl
Een optie nemen op de door u gewenste datum kan via onderstaand reserveringsformulier.

Faciliteiten

De kerk heeft een capaciteit van max. 750 personen. Ook voor evenementen van kleinere omvang leent de ruimte zich uitstekend. De huurder kan, na overleg, gebruik maken van het grote orgel (Flentrop), het koororgel (Slooff), het kistorgel (Klop) en de piano (Schimmel). De Evenementencommissie kan zorgen voor de door u gewenste facilitaire en technische voorzieningen. Het gebouw beschikt over een op de ruimte afgesteld podium dat bovendien vergroot kan worden. Uiteraard heeft de kerk een geluidsinstallatie, een prima verwarmingssysteem en sanitaire voorzieningen.