Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Evenementencommissie

Evenementencommissie van Stichting Instandhouding St.Jacobskerk Vlissingen.

De Evenementencommissie is een zelfstandig werkend onderdeel van de Stichting Instandhouding. De Evenementencommissie verhuurt het gebouw voor multi-culturele activiteiten zoals concerten, huwelijken, uitvaarten, recepties, enz.Met medewerking van ruim 100 vrijwilligers worden de voorwaarden voor de uitvoering van de activiteiten georganiseerd. De Evenementencie organiseert zelf geen concerten ed.

Het bestuur van de Evenementencommissie bestaat uit:

mevrouw Gerda van Leeuwen. Verhuur. gsvleeuwen@zeelandnet.nl

mevrouw Wilma Waters. Secretaris.

mevrouw Marijke Jumelet-Volmer. Namens Dagelijks bestuur Stichting Instandhouding. mavolmer@zeelandnet.nl

mevrouw Henny Bode. Facilitair.

Voor alle contacten: evenementencie@sintjacobskerk.nl

Stuur een bericht en u krijgt antwoord!