Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

“The Dutch All Stars Jazzband” met Machteld Cambridge

Datum: 22/09/2019 (zo)

Ook in 2019 houden wij weer een kerkdienst in de St. Jacobskerk in Vlissingen. En wel op zondag 22 september om 12.00 uur. Onze voorganger is, net als vorig jaar, Wim Jansen (1950), predikant voor de  vrijzinnige vleugel van de Protestantse Kerk Nederland.
Thema van deze (swingende) kerkdienst is dan ook: Jazz is vrijheid!
Meer weten over Wim Jansen? Kijk dan op www.wimjansen.nu net als in 2018, dhr. W. Jansen.
De muzikale ondersteuning is in handen van niemand minder dan “The Dutch All Stars Jazzband” met Machteld Cambridge.
We heten u allen een hartelijk, muzikaal welkom. De toegang is gratis!