Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Vierkoren-project 75 jaar Slag om de Schelde

Datum: 02/11/2019 (za)

vrijdag 1 november en op zaterdag 2 november 2019
Walcheren: Vlissingen in de St. Jacobskerk op vrijdag 1 november 2019 om 20.00 uur en op zaterdag 2 november 2019 om 19.30 uur, gekoppeld aan de bevrijding van Vlissingen en Walcheren.
Het koor van de Vlissingse Oratorium Vereniging, aangevuld met circa 30 projectzangers; totaal 120.
Kinderkoor Hemelsblauw en Bach Got Talent kinderkoor.
Muziekensemble van de Holland Orkest Combinatie met uitgebreid slagwerk*.
Holland Symfonie Orkest in grote bezetting met uitgebreid slagwerk**.
Beiaard en grote klokken St. Jacobskerk: Jos Vogel.
Dirigent: Pim Overduin|
Programma: The Armed Man van Karl Jenkins, de Chichester Psalms van Leonard Bernstein**, en delen uit Candide van Leonard Bernstein**.
* alleen op vrijdag 1 november 2019
** alleen op zaterdag 2 november 2019

Op 2 november wordt vóór de pauze The Armed Man, en na de pauze de Chichester Psalms van Leonard Bernstein uitgevoerd.
Het Holland Symfonie Orkest speelt en begeleidt in grote bezetting. De kinderkoren doen mee, evenals het carillon en de grote klokken van de Sint Jacobskerk.

Aanvang concert: 19.30 uur
Voor een uitgebreide toelichting op dit concert: https://vlissingse-oratoriumvereniging.nl/2november2019

Gereserveerde plaatsen (= plaatsen met een stoelnummer in het middenschip van de kerk): € 27,50
Niet-gereserveerde plaatsen (= alle overige plaatsen in de zijvakken en op de balkons): € 25,00

Kaarten voor dit concert kunnen vanaf 1 september worden besteld via onze website. De kaarten van dit concert komen niet in de losse verkoop. Voor zover nog voorradig worden ze op de avond van het concert verkocht aan de kassa van de kerk.
Let op: aanvang concert 19.30 uur. Kom bij dit concert ruim op tijd!

De gezongen teksten van The Armed Man (concerten 1 & 2 november) en de Chichester Psalms (concert 2 november) kunt u tijdens de concerten synchroon meelezen op grote screens in de Sint Jacobskerk.
In de programmaboekjes zijn deze teksten niet afgedrukt. Wilt u toch ook zelf beschikken over deze teksten, dan kunt u ze vanaf begin september via onze website downloaden.