Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Vierkoren-project 75 jaar Slag om de Schelde

Datum: 01/11/2019 (vr)

vrijdag 1 november en op zaterdag 2 november 2019
Walcheren: Vlissingen in de St. Jacobskerk op vrijdag 1 november 2019 om 20.00 uur en op zaterdag 2 november 2019 om 19.30 uur, gekoppeld aan de bevrijding van Vlissingen en Walcheren.
Het koor van de Vlissingse Oratorium Vereniging, aangevuld met circa 30 projectzangers; totaal 120.
Kinderkoor Hemelsblauw en Bach Got Talent kinderkoor.
Muziekensemble van de Holland Orkest Combinatie met uitgebreid slagwerk*.
Holland Symfonie Orkest in grote bezetting met uitgebreid slagwerk**.
Beiaard en grote klokken St. Jacobskerk: Jos Vogel.
Dirigent: Pim Overduin|
Programma: The Armed Man van Karl Jenkins, de Chichester Psalms van Leonard Bernstein**, en delen uit Candide van Leonard Bernstein**.
* alleen op vrijdag 1 november 2019
** alleen op zaterdag 2 november 2019

meer info:https://vlissingse-oratoriumvereniging.nl/concertagenda

Op 1 november wordt alleen The Armed Man van Karl Jenkins uitgevoerd. Dit gebeurt na de pauze. Vóór de pauze is er een afwisselend programma van verhalen, film en muziek, passend bij 1 november 1944 en 75 jaar later.
Aan dit concert doen geen kinderkoren mee.
Aanvang concert: 20.00 uur
Voor een uitgebreide toelichting op dit concert: https://vlissingse-oratoriumvereniging.nl/1november2019

Alle plaatsen zijn vrij. Er zijn dus geen gereserveerde plaatsen.
Toegang: € 12,50
Kaarten voor dit concert kunnen vanaf 1 augustus besteld worden via onze website. Vanaf 1 oktober zijn deze kaarten ook te koop bij Boekhandel ’t Spui aan de Oude Markt in Vlissingen.
Jeugd en studenten op vertoon van ID of studentenpas: € 7,50. Deze kaarten zijn uitsluitend te koop aan de kassa van de kerk op de concertavond.
Let op: aanvang concert 20.00 uur.

De gezongen teksten van The Armed Man (concerten 1 & 2 november) en de Chichester Psalms (concert 2 november) kunt u tijdens de concerten synchroon meelezen op grote screens in de Sint Jacobskerk.
In de programmaboekjes zijn deze teksten niet afgedrukt. Wilt u toch ook zelf beschikken over deze teksten, dan kunt u ze vanaf begin september via onze website downloaden.