Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Epitaaf

Het enige epitaaf dat de kerk thans nog rijk is hing eertijds in de tweede kapel aan de noordzijde. Epitaaf1Het stamt uit 1619 en is een voorbeeld van de invloed van de Renaissance. Het werd aangebracht ter nagedachtenis van Jan Lambrechtsen Coolen, burgemeester van Vlissingen en één van de oprichters van de Vereenigde Oostindische Compagnie (VOC).

Wegens de zeer slechte staat waarin het monument zich bevond is het gerestaureerd door de Fa. A.C. Rijken in Koudekerke. Daarna is het epitaaf in maart 2007 tegen de oostmuur van de zuidbeuk geplaatst.

Epitaaf gerestaureerd