zondag 03 juli 2022

Zomeropenstelling Sint Jacobskerk

Tot 3 september 2022 kan de Sint Jacobskerk weer worden bezichtigd op vrijdag- en zaterdagmiddag. Daarbij zijn er op een aantal vrijdagmiddagen orgelconcerten.

De Sint Jacobskerk is op vrijdag en zaterdag open van 13.30 tot 16.30. Wanneer er een orgelconcert is, is de kerk vanaf 11.30 uur geopend.

De orgelconcerten starten om 12.00 uur en zijn vrij toegankelijk.
In de agenda staan de uitvoerenden van de orgelconcerten.

Zomeropenstelling Sint Jacobskerk
woensdag 27 april 2022

Vrijwilligers gezocht

Steeds meer organisaties en verenigingen weten hun weg naar de Sint Jacobskerk te vinden voor hun concerten en evenementen. We ontvangen hen en het publiek graag met onze grote groep vrijwilligers. Wilt u ook deel uitmaken van deze enthousiaste groep?

We zoeken mensen voor allerlei functies van inrichters tot draaiboekmakers en van koffieschenkers tot roostermakers. Bent u geïnteresseerd en bent u minimaal 1x per 6 weken beschikbaar? Lees dan verder via deze link.

Vrijwilligers gezocht