maandag 25 november 2019

Kom in de feeststemming met mooie kerstconcerten

In de laatste maand van 2019 staan er weer een aantal mooie kerstconcerten gepland in de Sint Jacobskerk. Hieronder ziet u een overzicht van wat u kunt verwachten:

Dinsdag 17 december, 20.00 uur: (MPZ) THE CHOIR OF CLARE COLLEGE O.L.V. GRAHAM ROSS

Vrijdag 20 december, 19.30 uur: IRISH CHRISTMAS CONCERT FERGAL O MURCHU

Zaterdag 21 december, 14.00 en 16.00 uur: Zeeuws Concertkoor - BACHje vol met stro, een muzikale vertelling voor kinderen en volwassenen

Zondag 22 december, 16.30 uur: Protestantse Gemeente Vlissingen - Nine Lessons and Carols

Zit er iets voor u bij? Meer informatie over de concerten en het bestellen van kaarten vindt u in onze agenda.

We ontmoeten u graag in december in de Sint Jacobskerk.

Kom in de feeststemming met mooie kerstconcerten
maandag 28 oktober 2019

Reserveren Sint Jacobskerk nog makkelijker

Welkom op de vernieuwde website van de Sint Jacobskerk. Naast dat de bestaande informatie over dit historische kerkgebouw en de evenementenagenda in een nieuw jasje zijn gestoken, is er ook een reserveringsmodule toegevoegd. Als belangstellende kunt u hiermee snel zien of de Sint Jacobskerk op de door u gewenste datum nog beschikbaar is en welke andere evenementen er in die periode georganiseerd worden.

Reserveren Sint Jacobskerk nog makkelijker