dinsdag 07 juli 2020

Vanaf september weer concerten in de Sint Jacobskerk

Vanwege de corona-maatregelen was het de afgelopen maanden niet mogelijk om concerten en evenementen te organiseren in de Sint Jacobskerk. Achter de schermen zijn we volop bezig geweest met de voorbereidingen voor het moment dat we u weer mogen ontvangen. Zo is er bijvoorbeeld een stoelenplan gemaakt en een gebruikersprotocol opgesteld. We blijven de richtlijnen volgen en zullen waar nodig onze maatregelen aanpassen.

Het eerste concert staat gepland op zondag 6 september. We hopen u dan weer te mogen ontmoeten.

Concerten Vlissingen

In diverse media heeft u wellicht al gelezen dat we vanaf september stichting Concerten Vlissingen in de Sint Jacobskerk mogen ontvangen. Iedere 14 dagen organiseren zij op zondag van 13.30 tot 14.30 uur een concert.

Voor meer informatie over de geplande concerten en kaartverkoop kunt u terecht op http://www.concertenvlissingen.nl/

Geen orgelconcerten in de zomer

De orgelconcerten gaan dit seizoen niet door. De organisten geven meestal in een cluster concerten in Zeeland. Er waren er al diversen geannuleerd, waardoor het voor een organist niet rendabel is om voor een concert naar Vlissingen te komen. Bovendien is het voor een organist niet te controleren hoeveel mensen er binnen lopen en of er voldoende afstand genomen wordt. Daarnaast moeten mogelijke bezoekers zich vooraf aanmelden en een plaats reserveren. Dit past niet bij een inloopconcert.

Vanaf september weer concerten in de Sint Jacobskerk
vrijdag 14 februari 2020

Nieuw contactpersoon voor verhuur

Vanaf 15 februari 2020 is Wim Heijstek uw contactpersoon voor de verhuur van de Sint Jacobskerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om de Sint Jacobskerk te huren? Dan kunt u contact met hem opnemen via 0118 470092 of verhuur@sintjacobskerk.nl.

Interesse in de Sint Jacobskerk?
Informatie over de capaciteit, de faciliteiten of de tarieven van de Sint Jacobskerk staat ook op onze website. Hier kunt u ook eenvoudig een optie nemen op één of meerdere data.

Nieuw contactpersoon voor verhuur
woensdag 08 januari 2020

Nieuwe tarieven verhuur voor concerten en evenementen

Per 1 januari 2020 zijn de nieuwe verhuurprijzen voor concerten en evenementen in de Sint Jacobskerk ingegaan. Vanwege de gestegen kosten zijn voor het eerst in 10 jaar de tarieven verhoogd.

Bestaande afspraken

Voor reeds gemaakte én bevestigde boekingen in 2020 gelden tot 31 augustus 2020 de oude tarieven. Met partijen die langlopende reserveringen hebben, wordt contact opgenomen.

Nieuwe tarieven verhuur voor concerten en evenementen