vrijdag 14 februari 2020

Nieuw contactpersoon voor verhuur

Vanaf 15 februari 2020 is Wim Heijstek uw contactpersoon voor de verhuur van de Sint Jacobskerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om de Sint Jacobskerk te huren? Dan kunt u contact met hem opnemen via 0118 470092 of verhuur@sintjacobskerk.nl.

Interesse in de Sint Jacobskerk?
Informatie over de capaciteit, de faciliteiten of de tarieven van de Sint Jacobskerk staat ook op onze website. Via de kalender kunt u ook eenvoudig een optie nemen op één of meerdere data.

Nieuw contactpersoon voor verhuur
woensdag 08 januari 2020

Nieuwe tarieven verhuur voor concerten en evenementen

Per 1 januari 2020 zijn de nieuwe verhuurprijzen voor concerten en evenementen in de Sint Jacobskerk ingegaan. Vanwege de gestegen kosten zijn voor het eerst in 10 jaar de tarieven verhoogd.

Bestaande afspraken

Voor reeds gemaakte én bevestigde boekingen in 2020 gelden tot 31 augustus 2020 de oude tarieven. Met partijen die langlopende reserveringen hebben, wordt contact opgenomen.

Nieuwe tarieven verhuur voor concerten en evenementen
maandag 28 oktober 2019

Reserveren Sint Jacobskerk nog makkelijker

Welkom op de vernieuwde website van de Sint Jacobskerk. Naast dat de bestaande informatie over dit historische kerkgebouw en de evenementenagenda in een nieuw jasje zijn gestoken, is er ook een reserveringsmodule toegevoegd. Als belangstellende kunt u hiermee snel zien of de Sint Jacobskerk op de door u gewenste datum nog beschikbaar is en welke andere evenementen er in die periode georganiseerd worden.

Reserveren Sint Jacobskerk nog makkelijker