Reserveer de Sint Jacobskerk voor uw eigen activiteit

Beleef een onvergetelijke dag in de Sint Jacobskerk! De Sint Jacobskerk is naast huwelijken en afscheidsceremonies ook te huur voor uiteenlopende activiteiten, zoals muziekuitvoeringen en repetities, radio-/TV-/CD-opnamen, lezingen, symposia en andere bijeenkomsten, ontvangsten en tentoonstellingen. Specifieke vragen kunt u stellen aan Wim Heijstek, 0118 470092, verhuur@sintjacobskerk.nl

 

Beschikbaarheid

De evenementencommissie kan beschikken over de Sint Jacobskerk van donderdag t/m zaterdag en op de 2e en 4e zondag van de maand. Voor concerten of evenementen op andere dagen moet toestemming gegeven worden door de Protestantse Gemeente Vlissingen.

In onderstaande kalender staan onze evenementen in het groen aangegeven. De bijeenkomsten van de Protestantse Gemeente Vlissingen staan in het grijs.

 

Reserveren

Weet u al welke dag u de kerk zou willen huren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

In de kalender staan alleen de definitieve boekingen. Het kan zijn dat er al een optie staat op de door u gewenste datum. Opties worden niet zichtbaar in de kalender.

Reservering aanvragen

Reserveringsaanvraag
:
:
:

Gegevens huurder

Informatie boeking
Annuleren Versturen