Uitvaart in de Sint Jacobskerk

De kerk is uitermate geschikt als locatie voor zowel kerkelijke als niet-kerkelijke uitvaarten. Faciliteiten voor afscheid en condoleance zijn aanwezig. De kerk heeft een capaciteit van max. 750 personen. De Evenementencommissie verzorgt de verhuur van de Sint Jacobskerk. Voor de catering en overige facilitaire en technische ondersteuning kan de uitvaartondernemer contact opnemen met de koster van de Protestantse Gemeente Vlissingen.

Uiteraard heeft de kerk een geluidsinstallatie, een prima verwarmingssysteem en sanitaire voorzieningen.

Tarieven

Het basistarief voor het gebruik van de Sint Jacobskerk voor een uitvaart is 350 euro excl. energiekosten.  Voor een uitvaart op zaterdag is dit 450 euro excl. energiekosten. U heeft dan de beschikking over de kerk voor maximaal 4 uur. Elk uur dat erbij komt, kost 85 euro excl. energiekosten.

De genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW, inclusief begeleiding door koster en 2 deurwachten/gastheer/gastvrouw. Is er meer begeleiding noodzakelijk, dan zijn de kosten 15,50 euro per uur.