Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Zin om mee te werken?

Zin om mee te werken bij de Vrijwilligersorganisatie van het Jaar?
We zoeken iemand die wil helpen bij ADMINISTRATIEVE werkzaamheden: af en toe notulen maken en handig op de P.C.

Voor evenementen moet de kerk ingericht worden: Podium gebouwd, stoelen in de goede opstelling.  We zoeken INRICHTERS.

Voor de CATERING zoeken we vrijwilligers die graag handen uit de mouwen steken in de keuken.

De ORGANISATIE van evenementen berust bij de Evenementencie  en de Draaiboekmakers. We zoeken mensen die kunnen besturen en organiseren.

Voor alle vragen, mail naar:evenementencie@sintjacobskerk.nl
en we nemen contact met u op!

Nog geen commentaren